Sales Business Developer - Directia Vanzari si Distributie/Divizia Functii Centrale de Suport Vanzari/Departament Sales Mid Office (cu contract de mandat)

ALLIANZ-TIRIAC recruteaza Sales Business Developer - Directia Vanzari si Distributie/Divizia Functii Centrale de Suport Vanzari/Departament Sales Mid Office (cu contract de mandat)

allianz_yopmail.com_cl93
Valabil pana la: 2016-07-20

Compania ALLIANZ-TIRIAC Nivel cariera Peste 3 Ani Exp
Limbi straine engleza
Tip job Full time Data introducerii 2016-07-11
Posturi disponibile 1 Data limita 2016-07-20

Responsabilitati cheie:
- Vei fi parte dintr-o echipa de suport vanzari responsabila de coordonarea proiectelor de vanzari, dezvoltarea instrumentelor suport vanzare si a sistemului de remuneratie dedicat structurilor de vanzari. Ca parte din aceasta echipa, vei contribui la indeplinirea strategiilor de business, vei colabora cu toate structurile de vanzari si echipele non vanzari si vei implementa instrumentele suport vanzari necesare forte de vanzari.

Activitatile principale:

- Project Management pentru proiectele de vanzari initiate in aria de vanzari;
- Elaboreaza sau participa in elaborarea de programe motivationale, planuri de cariera sau competitii de vanzari pentru mandatari, personal vanzari si management vanzari, din cadrul retelelor de vanzari;
- Identifica si dezvolta instrumente si materiale suport vanzare si management, din cadrul structurilor de vanzari;
- Ofera suport mandatarilor, personalului de vanzari si management vanzari cu privire la instrumentele de vanzare, sistemul de remuneratie sau programele suport vanzare in desfasurare.

Cerinte minime/ Experienta/ Abilitati:
- Studii superioare;
- Experienta: minim 2 ani in domeniul vanzarilor, minim 1 an in domeniul asigurarilor si minim 1 an in Project Management;
- Cunostinte: in domeniul asigurarilor, operare PC;
- Buna cunoastere a limbii engleze;
- Seriozitate si corectitudine;
- Spirit de observatie, de analiza si sinteza;
- Capacitate de comunicare atat scrisa, cat si verbala;
- Capacitate de lucru in echipa, dovedind cooperarea cu echipele de vanzari si non vanzari.

Asteptam CV-urile dvs. insotite de o scrisoare de intentie pana la data de 20.07.2016, pe adresa de e-mail: hr@allianztiriac.ro. Vor fi contactate pentru interviu numai persoanele selectate.


Trebuie sa fii logat pentru a aplica