HOLFIN Broker - Asistent Brokeraj

Esti in cautarea unui partener care sa te sustina in dezvoltarea propriei afaceri?
Doresti sa fii corect recompensat financiar pentru activitatea depusa?
Iti place sa interactionezi cu oamenii si sa te dezvolti in permanenta?
Esti in cautarea unei activitati dinamice si plina de provocari?
Activitatea ta de vanzare de asigurari va fi sustinuta de HOLFIN BROKER, asociat in piata cu stabilitatea financiara, profesionalismul, robustetea, onestitatea si responsabilitatea in relatia cu clientii.
Oferta completa de produse si servicii de asigurare.
Oferim o gama completa de produse si solutii de asigurare si financiare personalizate, capabile sa raspunda tuturor nevoilor de protectie.
Pachetele diferentiate de tarife si prime, iti permit sa recomanzi fiecarui client solutia potrivita nevoilor sale specifice de protectie financiara si posibilitatilor sale.
 
Asteptam asistenti din toata tara!

Descrierea jobului

Noi iti oferim:
  • Posibilitatea de a lucra doar online (ofertare, emitere, incasare etc)
  • Programe de training pentru fiecare categorie de produse (cursuri de pregatire interna)
  • Posibilitatea de a avansa profesionalBeneficiile tale financiare:
  • Sistem de remuneratie ce poate depasi nivelul veniturilor medii din Romania, daca te numeri printre aceia care stiu sa fructifice oportunitatile oferite.
  • Comisionul lunar - calculat ca procent din comisionul brokerului aferent produselor vandute
  • Comision aditional, pentru agentii care promoveaza
  • Bonusuri acordate in functie de performantele inregistrate
Ce vrem de la tine?
  • Sa cunosti si sa crezi in valoarea produselor si serviciilor noastre, astfel incat sa le poti promova in relatia cu clientii
  • Sa identifici diversele nevoi de protectie financiara prin asigurare ale oamenilor
  • Sa oferi solutiile potrivite fiecarui client, fie ca este vorba de nevoia de protectie a bunurilor, a vietii sau sanatatii
Trimite CV-ul tau cu  datele de contact la adresa office@holfinasig.ro si te vom contacta pentru a stabili o intalnire

Descrierea companiei

HOLFIN INSURANCE REINSURANCE BROKER a fost infiintata in 2006, ca parte a PIRAEUS BANK GROUP. Pana in luna octombrie 2020, compania a operat sub numele de PIRAEUS INSURANCE REINSURANCE BROKER ROMANIA S.A.

De-a lungul anilor, am dezvoltat parteneriate robuste cu asiguratori de prim rang si am acumulat o expertiza solida in domeniul solutiilor de asigurare si reasigurare, acoperind solicitari dintr-o multitudine de arii de business si clustere de clienti.

Compania noastra are expertiza profesionala si capacitatea legala necesare pentru a intermedia toate tipurile de asigurari, pornind de la produse standard, pana la solutii de acoperire complexe sau cu grad de specializare ridicat.

Suntem mandri de relatiile pe care le avem cu clientii nostri - persoane fizice, mici afaceri, mari corporatii sau banci. Investim energie si timp pentru a ne ajuta clientii sa obtina solutii de asigurare de calitate in ceea ce priveste nivelul de protective si costurile.

Serviciile noastre se bazeaza pe o expertiza tehnica robusta si cunostinte solide in domeniul afacerilor, completate de intelegerea in detaliu a nevoilor specifice ale clientilor nostri.

Experienta noastra ne ofera o putere de negociere solida in fata asiguratorilor parteneri, fapt care ne permite sa obtinem asigurari care integreaza cea mai buna valoare pentru clientii nostri.